Rólunk

tomori-48_1
Dr. Molnár Géza
állatorvos

ÜDVÖZLÖM!

Dr. Molnár Géza állatorvos vagyok.

1994-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen azóta Mohácson élek és folytatok állatorvosi praxist. Szakállatorvosi diplomámat 2016-ban szereztem meg.

2014 óta a rendelőnk új helyen, a Tomori u. 21 sz. alatt működik, ahol is sikerült kialakítanunk egy korszerű és igényes, a kor követelményeinek megfelelő állategészségügyi centrumot. Az épületben korszerűen berendezett kezelő és műtő, az állatok elhelyezésére és műtét utáni megfigyelésére szolgáló elkülönítő és laborhelyiség található. Pácienseink és gazdáik kényelmét szolgálja a tágas és kényelmes klimatizált váróterem.

Rendelkezünk „Mindray” ultrahang készülékkel, a laborunkban pár perc alatt el tudunk végezni normál heamatológiai vizsgálatokat, mint mennyiségi és minőség vérkép. Belátható időn belül (általában 30-60 perc alatt) a biokémia vizsgálatok jelentős részét képesek vagyunk prezentálni, így legtöbb esetben a kezelés végére komplex diagnózist tudunk felállítani. Folyamatosan mérünk progeszteront az ivarzás pontos megállapítása céljából, de a szerológiai gyorstesztek teljes eszköztárával is rendelkezünk. Napi rendszerességgel végzünk mikroszkópos kenetvizsgálatokat.

Természetesen a legszebb épület és a legjobb felszerelés sem ér semmit a jól képzett és elhivatott szakemberek nélkül, de hiszem és remélem, hogy kollégáimmal együtt – ahogy már hosszú évek óta – folyamatosan nyújtani tudjuk Önök és kedvenceik felé a magas szintű és lelkiismeretes állatorvosi ellátást!

Munkatársaink

tomori-47_1
Horváth Otília
asszisztens
Gyermekkorom óta jellemző rám az állatok szeretete, ezért is végeztem állategészségügyi, állattenyésztői technikumot, majd állatorvosi asszisztens képesítést is szereztem. Évek óta gazdasági és kedvtelésből tartott állatokkal foglalkozom, és munkám végeztével vidám kiskutyám vár Rám!
tomori-46_1
Tóth Melitta
asszisztens

Napközben a humán egészségügyben dolgozom, de délutánonként 2019. óta az állatorvosi rendelőben tevékenykedek asszisztensként. 
Az egészségügy szeretetén túl különösen motivál az a jóleső érzés, ha segítséget nyújthatunk kis kedvenceinknek.

IMG_20231024_190327
Moldvai Viktória 
asszisztens

2023. augusztusától dolgozom a rendelőben. Mindig is az állatokkal szerettem volna foglalkozni. Ezért is végeztem el az állatorvosi asszisztens képzést és jelenleg levelezőn végzem a SZE-AKMK ménesgazda szakot. Célom hogy állattenyésztő mérnök lehessek. Szabadidőmben két kis kedvencem és a lovam vár rám.